Isparta, mahalle mahalle, sokak sokak dezenfekte ediliyor

Isparta Belediyesi şehrin her bir noktasında Korona Virüs riskine karşı vatandaşların ortak kullanım alanlarında, mahalle mahalle, cadde, cadde, sokak sokak dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda şehir merkezi ile birlikte mahallelerde tüm cadde ve sokaklarda ayrım gözetilmeksizin her nokta tek tek, büyük bir hassasiyet içerisinde dezenfekte ediliyor.

Bu kapsamda otogar, otobüs durakları, toplu taşıma araçları, tuvaletler, çöp bidonları, resmi kurum ve kuruluşları ile her bir alanda Korona Virüs riskine karşı ciddi tedbirler alan Isparta Belediyesi dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı saran ‘korona virüs' salgınına karşı özel kıyafetli gerek yaya ekipleri, gerekse ilaçlama araçları ile çalışmalarını sürdüren Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şehir merkezinin yanı sıra Turan Mahallesinde de kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi.

Çalışma kapsamında kaldırımlar, yollar, yol üzerinde bulunan çeşmeler, resmi kurumlar, çocuk oyun alanları, parklar tek tek dezenfekte edildi.

Turan Mahallesi Muhtarı Ali Büyüksilleli, yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Muhtar Büyüksilleli, “Virüs riskine karşı, Isparta Belediyemiz ciddi olarak çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanımız, Turan Mahallemiz ve güller diyarı Isparta’mızda sağlık sorunu ile karşılaşılmaması anlamında ciddi çalışmalar yapıyor. Bu çalışmalarından dolayı Başkanımıza, şahsım ve mahallem adına şükranlarımı sunuyorum. Şehrimizin tamamında ciddi anlamda dezenfekte çalışmaları gerçekleştirilmektedir” dedi.

Bu çalışma Isparta’ya çok yakışacak27.03.2020
111 Caddede deforme olan şerit iki saatte asfaltlandı27.03.2020
Yıllardır kapalı kalan çadırlar bakımdan geçirildi27.03.2020
Isparta Belediyesi şehirde girilmedik alan, dezenfekte edilmedik nokta bırakmıyor27.03.2020