Başdeğirmen: “Birlik beraberlik şehrimize artı olarak yansıyor”

Antalya Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Isparta Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ile yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti.

“BAŞKANIMIZA GÖSTERDİĞİ YAKINLIKTAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ”

Karşılıklı istişarelerin yapıldığı görüşmede konuşan Antalya Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i bir ağabey olarak gördüklerini söyledi. Dere, “Şükrü Başkanımızı yakından takip ediyoruz. Isparta’nın daha önceki burada görev yapan belediye başkanlarını da biz takip ediyorduk. Bu makamlara biz çok gelemedik. O dönemin belediye başkanının bizlerle çok irtibatı yoktu. Buraya geldiğimiz zaman başkan yardımcıları, şube müdürleri ile görüşüyorduk. Şükrü Başdeğirmen başkanımız daha Isparta’ya gelmemizle, kendisini aramamızla birlikte bizlere ‘bekliyoruz’ dedi. Kendisine bize gösterdikleri yakınlıktan dolayı teşekkür ediyoruz.

“ISPARTALININ BİR KURUŞUNU DAHİ EN İYİ

ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEĞİNE İNANIYORUZ”

Kendisini, Isparta Belediye Başkanı seçen halkına da çok büyük hizmet edeceğine de inanıyoruz. Ispartalının bir kuruşunu dahi en iyi şekilde değerlendireceğini ve Isparta’ya da en güzel yatırımı da yapacağına canı gönülden inanıyoruz. Isparta’ya daha güzel hizmetleri meclis üyeleriyle yapacağına inanıyoruz.

“BAŞKANIMIZA İNANIYORUZ, GÜVENİYORUZ”

Ahmet Tural Başkanımız da, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği olarak da yanında. Bizde başkanımızın Antalya’dan her zaman emrindeyiz. Başkanımıza inanıyoruz, güveniyoruz. Bundan sonraki hizmetlerinde de başarılar diliyoruz” dedi.

“ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM”

AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin aynı zamanda Akdeniz Belediyeler Birliğinde de görevinin bulunduğunu dile getiren Isparta Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural da, “Başkanımız Isparta’daki çalışmaları ile ilgili 8 aylık süre ve bundan sonraki yapılacak hizmetlerle ilgili kısa bir değerlendirme yaptı. Başkanımıza yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

‘SORUMLULUK VARSA BEN ALIYORUM’

DEDİ, ITKM PROTOKOLÜNÜ İMZALADI

ITKM inşaatının bitirilmesi noktasında belediye ile TMSF arasında protokol imzalandığını hatırlatan Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural “Tüm esnaflarımız adına şükranlarımı belirtiyorum. Biz buranın bitirilmesi noktasında seçimden öncede, sonrasında da ‘Burası bitsin artık’ demiştik. Başkanımız tek başına, ‘sorumluluk varsa ben alıyorum’ dedi protokolü imzaladı. TMSF’nin değerli başkanının da katılımıyla ITKM ve Isparta Belediyesine Şükrü Başdeğirmen başkanımıza değer verdiklerini gördük. TMSF’nin en üst yöneticisinin gelmesiyle protokol imzalandı.

Isparta’mıza hayırlı olsun. Ocak’ta başlanacak olan inşaatın ilk etabı Ağustos’ta bitecek, bundan dolayı da büyük mutluluk duyduk. Başkanımıza şunu ifade etmek istiyorum. ITKM’nin açılma aşamasında Ispartalı esnaf ve sanatkarımıza kota getirilmesini, kiraların belli bir oranda indirimli olması, önceliğin Isparta esnafında olmasını talep ediyorum. Kendisinin de bu talebi değerlendireceğine inanıyorum. Başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz”

“BİZLERE HER ZAMAN ÖNCÜ OLMUŞTUR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, “Adlıhan başkanımla uzun zamandır istişare dostluk içerisindeyiz. Belediye başkanı olmadan önce de, olduktan sonra da her türlü Isparta’yla ilgili konuları paylaşabileceğimiz bir ortamdaydık. Aynı zamanda Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliğindeki görevlerinden dolayı belediyemize ihtiyaç olan çalışmalarda bizlere her zaman öncü olmuştur. Yol açıcı olmuştur, kendisine çok teşekkür ederim.

“BİRLİK VE BERABERLİK ŞEHRİMİZE ARTI OLARAK YANSIYOR”

Bu birlik, beraberlik, dostluklar kolay değil. Bizim geçmişten gelen ticaret ve sanayi odası, esnaf odaları birliğimiz ve sizlerle olan ilişkilerimiz bugün şehrimize artı olarak yansıyor. Bundan dolayı da çok teşekkür ediyoruz. Komşu bir iliz. Komşu ilin esnafı ve ticareti ile ilgili bizlerin çok ilişkileri var. Bu anlamda da birbirimize çok yardımcı oluyoruz.

Isparta modern Evlendirme Memurluğu Nikah Salonuna kavuştu14.02.2020
Isparta Belediyesi Yeni Logosunu Arıyor13.02.2020
Isparta Belediyesi ‘Mazluma Çatı’ oldu12.02.2020
Başkan Başdeğirmen: “Kadınlarımızın ürettiklerini satmalarını sağlayacağız”12.02.2020