Başdeğirmen: Çocuklarımızı bu sahalara çekmemiz lazım

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Milli Egemenlik Stadında, Belediye Futbol Turnuvası kapsamında oynanan Belediye Meclisi Üyeleri ile İtfaiye Müdürlüğü karşılaşmasını izledi. Başkan Başdeğirmen, yine aynı sahada antrenmanını sürdüren Isparta 1. Amatör Futbol Ligi takımlarından Emresporlu futbolcuları da ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

Kırmızı-Siyahlı futbolculara, teknik heyet ve yöneticilere başarı dileklerini ileten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen,  amatör takımlara duyarsız kalmadıklarını, gereken desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Başdeğirmen, “Önümüzdeki hafta amatör ligde mücadele eden küçük sporcularla buluşacağız. Sporcularımıza, forma, eşofman, top ve diğer spor malzemeleri yardımında bulunacağız. Amatör takımlarımızı göz ardı etmeden destek olacağız. Bu güzelliği tüm takımlarımıza yaşatacağız” dedi.

Şu anda en büyük ihtiyacın spor yapan gençlik yetiştirmek olduğuna vurgu yapan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Dünyaya baktığımız zaman tüm ülkeler sporla bir yerlere gelmişler. Bizde gençlerimizi iyi yetiştirmemiz lazım. Çocuklarımızı bu sahalara çekmemiz lazım. Belediye olarak bizlerde gençlerimizi bu sahalara çekebilmek için ne yapmamız gerekiyorsa her şeyi yapmaya hazırız. Sizlerle ve tüm sporcularımızla beraberiz. Isparta’mız bu yıldan sonra sporda çok daha güzel ivmeler kazanacak. Hep birlikte bunu göreceğiz, başaracağız” dedi.

Emrespor Teknik Direktörü Mustafa Özsavlu’da, Başkan Başdeğirmen’in antrenmanlarını ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyetini ifade ederek, “Başkanım ben 12 sene federasyon başkanlığı yaptım, böyle bir yardımı bu güne kadar almadık. Bunlar gerçekleşince Ispartaspor’umuz da bir adım daha ileriye gider. Seçim döneminde spor müdürlüğü oluşturacağız demiştiniz, bugün bu müdürlüğün kurulması bizleri memnun etti. Bu müdürlüğü kurarak spora bakış açınızı da göstermiş oldunuz” şeklinde konuştu.

Isparta’dan, Elazığ ve Malatya’ya Uzanan Yardım Eli28.01.2020
Başdeğirmen: “Bizlerin amacı şehrimizin gençlerine ve geleceğine hizmet etmektir”25.01.2020
Başkan Başdeğirmen: “Amacımız insana, memlekete hizmet”23.01.2020
Kalkınmanın anahtarı karşılıklı işbirliği 23.01.2020