ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN’İN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Öğretmenlerimiz, insanı en ideal şekilde eğitmek, geleceği inşa etmek gibi son derece kutsal bir görevi yerine getirmektedir.

Gelişmiş ve müreffeh bir Türkiye hedefine ulaşmada en büyük güvence olan, gençlerimizin geleceğe hazırlanmalarında önemli bir rol oynayan öğretmenlerimizin bu anlamlı günlerini en kalbi duygularımla kutluyorum.

Geleceğimize ilişkin hedeflere ulaşılmasında hiç şüphesiz en büyük görev öğretmenlerimize düşmektedir.

Öğretmenlik, bilgi, tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir.

Öğretmenlerimiz hayat kaynağımız çocuklarımızı, sabırla, sonsuz sevgi ve fedakarlıklarla yetiştirerek, kutsal bir görevi yerine getiren, her zaman daha iyiyi, daha yeniyi ve daha fazlasını öğretmek amacıyla canla başla mücadeleyi kendilerine ilke edinmişlerdir.

Öğretmenlerimiz, eğitim öğretim sistemimizin temel yapı taşları, istikbalimizin de mimarlarıdır.

Bu vesileyle, şahsım ve Isparta Belediyesi olarak her zaman öğretmenlerimizin ve eğitimimizin yanında olduğumuzu beyan ediyorum.

Öğretmenlerimiz ile öğrencilerimizin daha rahat bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri amacıyla ilkini 2019-2020 eğitim-öğretim yılı öncesinde başlattığımız okul bahçelerimizin asfaltlanması, çevre düzenlemelerinin gerçekleştirilmesi çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğimizi bir kez daha vurgulamak istiyorum.

Yine Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile koordineli olarak, gerek eğitim camiamız, gerek öğrencilerimiz ve velileri için kültürden, sanata, spordan, bilime her alanda başarılı çalışmalara imza atmak amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Eğitime destek her zaman öncelikli hedeflerimiz arasında olmuştur.

Eğitim alanına yapılacak her türlü katkının, ilimizin, ülkemizin refahına yönelik en büyük yatırım olduğunun bilincindeyiz.

Bu düşüncelerle Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, tüm eğitim camiamızın  24 Kasım Öğretmenler Gününü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

Ebediyete irtihal edenlerle beraber, terör saldırılarında şehit düşen öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, görevlerini yapmış olmanın huzuruyla emeklilik günlerini geçiren öğretmenlerimize uzun ömürler diliyorum.

Başkan Başdeğirmen: “Amacımız insana, memlekete hizmet”23.01.2020
Kalkınmanın anahtarı karşılıklı işbirliği 23.01.2020
“Zorda kalan komşunuzu bizlere bildirin”22.01.2020
İlim Yayma Cemiyetinden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret22.01.2020