Kurum olarak hizmetlerinizden memnunuz

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları ve esnafla bir araya gelmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, TEİAŞ, TEDAŞ, Gülbirlik, Davraz Yaşam Hastanesi ve Akdeniz Harita ofislerini ziyaret etti.

Yoğun iş temposunun yanı sıra fırsat buldukça kurum ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Isparta Belediye Başkan Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, TEİAŞ 7.Bölge Müdürü Mehmet Aydın ve TEDAŞ İl Müdürü İbrahim Varol’u makamında ziyaret etti. Başkan Günaydın ziyaretlerin ardından kurum çalışanlarını ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet etti.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ziyaretlerini Davraz Yaşam Hastanesi ile sürdürdü. Davraz Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bayram Güven, Başhekim Dr. Erdoğan Sevük ve Genel Koordinatör Ata Aytaç ile bir süre sohbet eden ve şehrin sağlık yatırımlarına ilişkin değerlendirmeler yapan Başkan Günaydın ardından hastane çalışanları ve hastaları ziyaret etti. Günaydın ayrıca, Akdeniz Harita sahibi Hakan Kınaytürk’ü de makamında ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve beraberindekiler Gülbirlik’i de ziyaret etti. Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik’in makamında gerçekleşen ziyarete Gülbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demir ve kurumun ilgili yöneticileri katıldı. Isparta gül üretimi başta olmak üzere belediyenin düzenlediği Gül Fuarı konularının da ele alındığı toplantıda konuşan Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik,  ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade etti.

**Birlikte daha nice yıllara diyoruz

Belediye Başkanı Günaydın’ın geçmişteki hizmetlerinden dolayı tanıdıklarını ve bildiklerini söyleyen Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, “İnşallah bundan sonraki yapacak oldukları çalışmaları da aynı şekilde devam edecektir. Gülbirlik ve Rosense olarak yaptığımız çalışmalarda belediyeden gerçek anlamda destek gördük. Bize bakış açıları, bizim yanımızda bulunmalarından dolayı çok büyük memnuniyet duyduk. İnşallah bundan sonraki süreçte de yine aynı şekilde çalışmalarında başarılar diliyoruz, birlikte daha nice yıllara diyoruz. Kendisine hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

**Kurum olarak hizmetlerinizden memnunuz

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Gülbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demir de, “Hayırlı uğurlu olsun, Allah yardımcınız olsun. Gördüğümüz kadarıyla yaptığınız hizmetleri halkta takdir ediyor. İnşallah bundan sonra da aynı minval üzerinde devam edersiniz. Sizin hizmetlerinizden biz kurum olarak memnunuz. Çünkü biz her şeyden önce Isparta’yı temsil ediyoruz. Bizlere çok destek oldunuz. Allah mahcup etmesin” görüşlerinde bulundu.

** İlk adım başarıya götürür

Gülbirlik ile devamlı irtibat halinde olduklarını ve karşılıklı güle dair fikir alışverişlerinde bulunduklarını dile getiren Başkan Günaydın da, “Belediye demek tüm kurum ve kuruluşlarla irtibat kuran, ilişki kuran, çalışan demektir. Böyle bir kurumumuzun yurt içi yurt dışı başarılı olması Isparta’mızın da gözbebeği olması bize sevinç, gurur veriyor. Daha güzel şeylerin olacağını da biliyorum. 12-16 Haziran 2019 tarihleri arasında 2.Gül Fuarını yapacağız. Gülbirlik’in fuarda baş aktör olmasını isteyeceğiz. Gül ve kokuya ilişkin her türlü merkezin Isparta olmasını istiyoruz. Bu büyük bir projedir, buna bir yerden de başlamak gerekmektedir. Çünkü ilk adım başarıya götürür. Eğer ilk adım olmazsa hiçbir şey yapılmamış olur. Evet bu fuar ilk adımdı bu yıl ikincisini yapacağız ve şehrimizi merkez yapmak istiyoruz. Isparta’nın gül ve gül ürünlerinden parfümerinden yıllık 40 milyon dolar girdisi var bunu bir milyar dolara çıkarma hedefindeyiz” ifadelerinde bulundu.

ISPARTA ‘İSTİKRAR İÇİN GÜNAYDIN’ DEDİ, İŞİ EHLİNE EMANET ETTİ23.02.2019 15:36:46
BÜYÜK ATATÜRK KÜTÜPHANESİ ÜNİVERSİTEMİZİ DESTEKLEYEN VE BÜYÜTEN BİR PROJE OLACAK22.02.2019 17:19:49
Bizim son dakikamız, ön dakikamız yok22.02.2019 17:18:21
5 yılımı da gece-gündüz çalışarak geçireceğim22.02.2019 17:15:37