Karne Şenliği Gökkubbe’de başladı

Günaydın çocuklara özel şenlik düzenledi

Isparta Belediyesinin Yarıyıl Karne Şenliği Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde başladı. 5 gün sürecek etkinliklerin açılışını Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın çocuklarla birlikte gerçekleştirdi. Türkiye’ye örnek olacak etkinlikle ilgili olarak Başkan Günaydın, “Çocuklarımız bizim için çok kıymetli. Çocuklarımız Türk milletinin istikbali, her şeyi görmeleri bilmeli lazım” dedi. Gözleri parlayan, sevinç yaşayan çocuklar da başkan amcalarına teşekkür ederken, veliler ise, “Çocuklar için düzenlenen bir program ancak biz büyükler çocuklardan daha çok eğleniyoruz. Başkanımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte çocukları sevindirmeye devam ediyor. İki gün boyunca çocuklara ‘Karneni Getir, Hediyeni Götür’ etkinliğiyle karne hediyesi dağıtan Başkan Günaydın, şimdi de Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde 5 gün sürecek Yarıyıl Karne Şenliği düzenliyor. İlk günde binlerce çocuğu ve velilerini ağırlayan Gökkubbe’de çocuklar için her şey düşünüldü. Bilim Atölyeleri, Meslek Atölyelerinin oluşturulduğu, tiyatro gösterilerinin yer aldığı etkinlikler kapsamında Çatlak Yumurta Limon-Zeytin Müzikali, Harika Kanatlar Müzikali gibi çok sayıda etkinlik yer alıyor.

**Günaydın, çocukların sevinçlerine ortak oldu

Okulların yarıyıl tatiline girdiğini belirten Başkan Günaydın,  “Çocuklarımız sevinç yaşasın, kişilikleri, kimlikleri, sosyal durumları gelişsin istedik. Bundan sonrada bu etkinliklerimiz devam edecek. Çocuklarımızın geleceğine etki edecek etkinlikler düzenleniyor. Çocuklarımızın en iyi şekilde tatillerini geçirmelerini istiyoruz. Çocuklarımıza ve ailelerine iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

**Gökkubbe çok işe yarıyor, iyi ki yapmışız

Çocukların aylardır ders çalıştıklarını ve ardından tatile girdiklerini belirten Günaydın, “Çocuklarımız dinlensin, eğlensin, enerji kazansınlar istedik. Çocuklarımız bizim için çok kıymetli. Çocuklarımız Türk Milletinin istikbali, her şeyi görmeleri, bilmeleri lazım. Çocuklarımız her türlü sosyal, kültürel faaliyeti Gökkubbe çatısı altında yapabiliyor. Gökkubbe çok işe yarıyor. İyi ki yapmışsız” şeklinde konuştu.

**Çocukların bu mutluluğu her şeye değer

Şenliğe katılan çocuklar bir yandan oyuncaklara binmenin, pamuk şeker yemenin ve atölye çalışmaları yapmanın heyecanını ve aynı zamanda da mutluluğunu yaşadı. Çocuklar, “Oyunlar oynadım, karikatür yaptık, araçlara bindik, burası çok zevkli. Çok eğlendik. Başkan amcaya çok teşekkür ediyorum böyle güzel etkinlikler yaptığı için. Bu oyuncakları bir daha getirsin. Çok mutluyum” dediler.

**Biz büyükler çocuklardan daha çok eğlendik

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın yaptığı etkinlikten dolayı teşekkür eden veliler ise, “Çocuk olmak varmış ama şans bunlardan yana” diyerek geçmişe özlemlerini dile getirdiler. Veliler, “Bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu. Çocuklarımız adına bizlerde çok mutlu olduk. Harika bir gün. İlk defa böyle bir etkinliğe katılıyoruz, çocuklar için düzenlenen bir program ancak biz büyükler çocuklardan daha çok eğleniyoruz. Başkanımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz” görüşlerinde bulundular.

ISPARTA ‘İSTİKRAR İÇİN GÜNAYDIN’ DEDİ, İŞİ EHLİNE EMANET ETTİ23.02.2019 15:36:46
BÜYÜK ATATÜRK KÜTÜPHANESİ ÜNİVERSİTEMİZİ DESTEKLEYEN VE BÜYÜTEN BİR PROJE OLACAK22.02.2019 17:19:49
Bizim son dakikamız, ön dakikamız yok22.02.2019 17:18:21
5 yılımı da gece-gündüz çalışarak geçireceğim22.02.2019 17:15:37