“Başkanımızın, Atatürk’ün milli ekonomi modelini Isparta’ya uygulaması büyük bir gurur”

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Batuhan Güldiken ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. ADD’yi bir yuva olarak gördüğünü belirten Başkan Günaydın, “Bu yuva her zaman, herkesin yuvası olmak zorundadır. Benim, senin, onun değil, burası Türk Milletinin yeri. Hangi parti olursa olsun Atatürkçü Düşünce Derneğini arşı alalarda görmesi lazım. Atatürk bayrağını herkesin zirvede görmesi lazım” dedi. Ziyaretten dolayı teşekkür eden ADD Başkanı Güldiken de, Başkan Günaydın’ın Atatürk milli ekonomisini Isparta’ya uyguladığını belirterek, “Atatürk’ümüzün önemini her geçen gün kavratması, unutturmaması, unutturulmaması için çalışmalar yapması bizim için, Türk milleti için büyük bir gurur. Isparta’dan kendileri bu güneşi yakıyor, bizde bundan gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

**Atatürk Kütüphanesini gezdi, kitapları inceledi

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, üyesi olduğu Atatürkçü Düşünce Derneğini (ADD) ziyaret etti. Derneğe gelişinde coşku içerisinde karşılanan Başkan Günaydın, burada ADD Şube Başkanı Batuhan Güldiken, yönetim kurulu ve dernek üyeleriyle sohbet etti. Atatürk kütüphanesini de gezen ve kitapları inceleyen Başkan Günaydın’a, Güldiken tarafından bilgiler verildi.

** Adaylığından mutlu oluyoruz

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın derneklerine üye olduğunu hatırlatan ADD Şube Başkanı Batuhan Güldiken, “Derneğimizin üyesi olmakla gurur duyduğumuz Yusuf Ziya Günaydın beyi derneğimizde ağırlamaktan mutluyuz. Kendisiyle Atatürk, Cumhuriyet hassasiyeti üzerine bir kez daha sohbet etme, engin bilgilerinden faydalanma imkanı bulduk. Sayın Başkanımızın Atatürk’ün milli ekonomi modelini Isparta’ya uygulaması, Cumhuriyet değerlerine bugün her ne kadar Atatürk ve cumhuriyet değerleri örselenmeye çalışılsa da Atatürk’ümüzün önemini her geçen gün kavratması, unutturmaması, unutturulmaması için çalışmalar yapması bizim için, Türk milleti için büyük bir gurur. Isparta’dan kendileri bu güneşi yakıyor, bizde bundan gurur duyuyoruz. Derneğimizin üyesi olmasıyla gurur duyuyoruz. Bu güzel çalışmaları yapmasından gurur duyuyoruz. Tekrar adaylığından mutlu oluyoruz, başarılar diliyoruz. Isparta’mız daha güzel çalışmalarla Atatürk ve cumhuriyet hassasiyetini tüm Türkiye’ye yansıtan bir çalışma örneği gösterecek. Bu ziyaretten duyduğumuz memnuniyeti dile getiriyoruz. Tüm üyelerimiz ve derneğimiz adına şahsında Isparta Belediyemiz adına yaptığı çalışmalardan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Hep birlikte en kısa sürede buluşmak üzere diyoruz” şeklinde konuştu.

**ADD’yi yuvam olarak görüyorum

ADD ziyaretinde güzellik ve heyecan yaşadığını belirten Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da “Çok güzel bir yuvaya daha geldim. Ben burayı yuva olarak görüyorum, bu yuvamız da Atatürkçü Düşünce Derneğimiz. Bugün büyük heyecan ve güzellik yaşadım. Coşkuyu yaşadım. Bugün Atatürk’ü sevme aşkını bir kez daha hissettik. Bu coşku ve duygu yüklü karşılamadan dolayı derneğimiz başkanı ve yöneticileri ile dernek üyelerine teşekkür ediyorum. Atatürk’ün yaşadığını ve bundan sonra da yaşayacağını ve her zaman da umut ve büyüklükleri, geleceği de o sayfadan alacağımızı hissettik. Bu yuva her zaman herkesin yuvası olmak zorunda. Benim, senin, onun değil, burası Türk Milletinin yeri. Hangi parti olursa olsun Atatürkçü Düşünce Derneğini arşı alalarda görmesi lazım. Atatürk bayrağını herkesin zirvede görmesi lazım. Bu düşünceler ışığında bugün bu ziyareti gerçekleştiriyorum. Bu ruhu burada hissettik. Böyle bir derneğimizi canlandırmalarından dolayı kendilerine en içten dileklerimle gönülden minnet ve şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

ISPARTA ‘İSTİKRAR İÇİN GÜNAYDIN’ DEDİ, İŞİ EHLİNE EMANET ETTİ23.02.2019 15:36:46
BÜYÜK ATATÜRK KÜTÜPHANESİ ÜNİVERSİTEMİZİ DESTEKLEYEN VE BÜYÜTEN BİR PROJE OLACAK22.02.2019 17:19:49
Bizim son dakikamız, ön dakikamız yok22.02.2019 17:18:21
5 yılımı da gece-gündüz çalışarak geçireceğim22.02.2019 17:15:37