Ülkemiz için varız ve bundan sonra da var olacağız

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Yerel Hizmet-Sen Isparta, Burdur Şubesi İstişare Toplantısına katıldı. Başkan Günaydın, “Sizler sendika başkanları, üyeleri olarak vatanını, milletini, bayağını seven, ülkesi için canını vermekten çekinmeyen topluluksunuz” dedi.

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Yerel Hizmet-Sen Isparta, Burdur Şubesi İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da eşi Dilek Günaydın ile birlikte katıldı. Toplantıya Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz, Genel Başkan Yardımcıları Ali Rıza Kayar, Mustafa Ali Algın, Hüseyin Arslanköy, MHP’li Yalvaç, Sarıidiris, Sav, Hüyüklü ve Kuleönü belediye başkanları da katıldı.

Türk Yerel Hizmet-Sen Isparta, Burdur Şubesi Başkanı Ahmet Kaya açılış konuşmasında, sosyal denge sözleşmesi ile memurların yanında olan ve kendilerine her zaman destek ve yardımlarını esirgemeyen, çalışma arkadaşlığı yapan başta Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve belediye başkanlarına teşekkür etti. Kaya, 2019 Mart yerel seçimlerinde hizmet yolunda belediye başkanlarının bahtlarının açık olması dileğinde bulunarak, başarı dileklerini iletti.

‘İlkemiz önce ülkemiz’ diyerek yola çıktıklarını söyleyen Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz da, her zaman devletin yanında bir duruş sergilediklerini dile getirdi. Sendika olarak genel manada sorunlarının olduğunu dile getiren Yorulmaz, 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinin belediye ve özel idare seçimlerinin büyük önem taşıdığını aktararak “Bizlere faydalı yöneticilerin seçilmelerini arzu ediyoruz” dedi. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve belediye başkanlarından memnun olduklarını dile getiren Yorulmaz, üyelerinden 2019 seçimleri için sonuna kadar bilinçli ve sorumluluk içerisinde hareket etmeleri çağırısında bulundu.

2002’den buyana kamuda, bürokraside ülke ve millet sevdalılarının, bu ülkeyi karşılıksız sevenlerin uzaklaştırıldığını dile getiren Yorulmaz, “Bu insanlar uzaklaştırılmasaydı, bu ülkede 15 Temmuz yaşanmazdı” derken, dün karşıtlık oluşturanların bugün kendilerinin çizgilerine geldiğini belirtti. Yerelde iktidar olunması durumunda bunun genele taşınacağını kaydeden Yorulmaz, “Dünden daha fazla sorumluluğumuz var. Yerelde iktidar olmak mecburiyetindeyiz. Başkanlarım sizlerle birlikteyiz, yolunuza devam edin. 1 Nisan’da Isparta’da ve Türkiye’de huzur veren güneş doğacaktır, o da sizlerle olacaktır” ifadelerinde bulundu.

Türkiye Kamu-Sen’in ve bağlı sendikalarının vatan, millet, bayrak sever, ülkesine canını vermekten çekinmeyen bir topluluk olduğunu söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Bu vatan, bu ülke bizim. Ülke ve varlığımızı koruyan, kendi menfaatlerini ikinci plana atarak ülke menfaatleri doğrultusunda hizmet eden, ülke başarısını, Türk milletinin değerini bilen bir sendikamızın üye ve başkanlarısınız. Ülkemiz için varız ve bundan sonra da var olacağız. Hizmetlerimi yaparken her daim aklımdan geçen Isparta’mızın ve ülkemizin varlığına hizmeti ön planda tutuyorum. Üretken bir belediyeyiz. Isparta’da çalışırken, ülkemizi ve milletimizi düşünerek çalışıyoruz. Biz böyleyiz böyle çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik unsuruna sahip bir milletiz. Bize ve sendikamıza büyük iş düşüyor. Atatürk milli ekonomiyi uygulayan, ilim, fen ve her konuya önem veren büyük bir liderdir. Yoktan yurdun her tarafını kalkındırmıştır, fabrikalar kurmuştur. Bir külden devlet ortaya çıkarmıştır. Bu deha Türk milletine aittir. Ne Mutlu Türk’üm Diyene” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Konuşmaların ardından Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a, Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Yine Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, Hüyüklü Belediye Başkanı Hasan Yıldız, Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar ve Kuleönü Belediye Başkanı Sezayi Çakır’a da birer teşekkür plaketi takdim edildi.

ISBAŞ A.Ş Genel Müdürü Gürakan: Maden ruhsatlarının devredilmesi kanunen mümkün değildir17.01.2019 18:06:05
Eksiksiz hizmet veriyoruz17.01.2019 10:38:24
ITKM’de flaş gelişme16.01.2019 16:39:29
MHP Lideri Devlet Bahçeli: Başarılı bir belediye başkanımız var, şehre her türlü hizmeti yapmıştır16.01.2019 15:16:24