Çok önemli bir görev üstleniyorsunuz Çalışıyorsunuz, çalışanlar başımızın üzerindedir

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Zabıta Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti. Başkan Günaydın, zabıtanın ve itfaiyenin çalışmalarından dolayı duyduğu memnuniyetini ifade ederek, yapılan çalışmalardan dolayı personeline teşekkür etti.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, adaletli bir şekilde şehre hizmet verme gayreti içerisinde olduklarını, şehri bürüt olarak yaptıkları planlamayla her noktasına hizmet götürdüklerini dile getirdi. Halka hizmet noktasında herkesin aynı amaç doğrultusunda hizmet verdiğini dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Elimizden geldiğince kusursuz çalışmaya gayret ediyoruz. Zabıta ve itfaiye personelimizden oldukça memnunum” dedi.

Hizmet noktasında hiçbir zaman siyasi davranmadıklarını, siyaset yapmadığını, adam kayırmadığını dile getiren Başkan Günaydın, “Hep birlikte hiçbir zaman başarıya doymayacağız, devamlı arayış içerisinde olacağız. Bugünde sizlerle bir arada olmak, sohbet etmek, çay içmek için buradayım. Çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Doğru bildiğimizi her zaman yapacağız. Doğruyu söyleyip, dürüstlük içerisinde çalışacağız. Şehrimize hep birlikte güzel hizmetler verdik” görüşlerinde bulundu.

Çalışan işçiyi, memuru her zaman sevdiğini ve bu noktada da bir işveren olarak kendi elleriyle işçisini sendikaya kaydettiren, Türkiye’de personeline en yüksek maaşı veren bir belediye olduklarına değinen Başkan Günaydın, böyle bir uygulamanın Türkiye’de hatta dünyada bir benzerinin bulunmadığını belirtti. Günaydın, “İşveren olarak işçisini kendi eliyle sendikalı yapan bir başkanım. Çalışanlarımızın her zaman hakkını korumaya çalıştım. İşçimizin, çalışanlarımızın hakkını alın teri soğumadan verdik. Geçmiş belediye yönetiminden kalan geriye dönük haklarınızda verildi. Alın terinizi bir zamanlar soğutmuşlar, biz ise tekrar ısıtarak bu haklarınızı verdik. Yine memurlarımızın da haklarını koruduk. Bunun yanında geçici olarak mevsimlik olarak çalışanlarımızın dahi ücretlerini en iyi düzeye çıkardık. Çalışıyorsunuz, çalışanlar başımızın üzerindedir. Çalışıyoruz, başarı üstüne başarılar elde ediyoruz. Bu başarı tüm çalışanlarımıza aittir, belediye başkanı olarak benim tek başıma başarısı değildir. Ekiple elde edilen bir başarıdır. Ana noktamız çalışmak”  şeklinde konuştu.

Belediye başkanı seçilmesiyle birlikte parti rozetini çıkardığını ve particilik yapmadığını, yapana da kızdığını dile getiren Günaydın, “Güveneceğiniz tek nokta çalışmaktır. Çalışmanıza güveneceksiniz. Yeni dönemde de arayış ve hep birlikte çalışma içerisinde olacağız. Isparta’mıza, ülkemize hayırlı olalım diye çalışıyoruz. Vatanımızı sevelim. Yeni dönemde de daha büyük hizmetleri hep birlikte gerçekleştireceğiz. Sizlere en güzel mutluluklar, başarılı çalışmalar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

İtfaiye personelinin de her yere anında müdahale ettiğini, itfaiyenin bu yöndeki başarısının da bir gelenek haline geldiğine değinen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Çok önemli bir görev üstleniyorsunuz. Ağacı her yere dikeriz, her noktaya farklı hizmetler götürebiliriz ancak çıkan bir yangında yaşanabilecek bir can kaybını geri getiremeyiz. Yaptığınız başarılı çalışmalardan dolayı sizleri kutluyorum. Isparta’ya yapılan ve yapılacak hizmetler ortadadır. Bu çalışmaları, elde edilen başarıları birlikte başardık. İlk göreve geldiğimde şehrimizde 580 evi su basıyordu. Yaptığımız altyapı yağmur suyu çalışmaları ile bugün artık su baskınları sıfırlanmıştır” görüşlerinde bulundu.

Gerek belediye olarak gerekse belediyenin şirketlerinin tam kapasite ile çalıştığına değinen Günaydın, “Belediyemiz çalışıyor, fabrikalarımız çalışıyor. Şehrimizin, ülkemizin üretime ihtiyacı var. Fabrikalar kuruyoruz, özel sektörün üzerinde çalışıyoruz. Bizim yapacağımız tek bir şey var, o da dürüst bir şekilde çalışmak, çalışmak, çalışmaktır” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye zabıta ve itfaiye personeli ile uzun süre sohbet ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

“Sizleri çok kıymetli görüyorum, teşekkür ediyorum”20.02.2019 13:20:50
Allah söylettiriyor, ‘koku benim kokum’ diyor18.02.2019 09:37:10
Isparta Belediyesi Binbir Gece Masallarını Ispartalılar ile buluştu18.02.2019 09:35:28
Başkan amcanın minik evlatları için hazırladığı Çocuk Restoranı ve Eğlence Merkezi törenle açıldı18.02.2019 09:34:32