Daha büyük projeler yolda

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Nail Bayram ve MHP’li belediye meclisi üyeleri ile birlikte Isparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminal inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi.

Her yatırımı olduğu gibi Isparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminal inşaatını da her an yerinde inceleyen ve gelinen nokta ile ilgili yetkililerden bilgiler alan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, beraberinde MHP İl Başkanı Nail Bayram ve MHP’li belediye meclisi üyeleri ile birlikte inşaat alanında incelemelerde bulundu. Otogar inşaatında bulunan uzay çatı sisteminin bitmek üzere olduğunu, 96 metre yüksekliği bulunan kule yapımında da önemi bir mesafe alındığını aktaran Başkan Günaydın şunları söyledi:

“Burası 200 dönüm üzerine oturan büyük bir tesisimiz. Her an kontrol ediyorum. Geçmişte yapmış olduğum 2 bin dönüm üzerindeki çalışmaların hem mimarı hem kontrolünü yaptığım Dumlupınar Üniversitesi, yine bin dönüm üzerindeki Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin uygulamasını ve şantiye şefliğini yürütmüştüm. Bu tecrübelerimizi, bilgi ve birikimlerimizin bu otogarda nasıl bir sonuca ulaşılacağını bildiğimiz için bir yerde burada belediye başkanlığının yanı sıra şantiye şefliği yapıyoruz. Isparta’mıza şu anda büyük bir eser kazandırıyoruz. Kalıcı bir yapı. Betonu, donatıları üst noktada yapıldı. Bugün il başkanımız ve meclis üyelerimiz ile birlikte otogarımızı inceliyoruz. Isparta en büyük eserine kavuşuyor. Genel Başkanımız tekrar beni aday yaptı. Buradan şehre kadar 600 dönüm üzerinde büyük bir projemiz daha var. Isparta gelişimine katkı sağlayacak büyük bir kent, meydanı projemiz var. Gül Fuarı projemiz ile teleferik projelerimiz var. Bunu yakın sürede görselleri ile projeleri ile Isparta halkımızla paylaşacağız. Büyük dediğimiz bu otogar projesi, gelecekte yapacağımız daha büyük projelerin tabiri caizse ısınma hareketi oluyor. Tabi bunun yanı sıra müzelerimiz, spor sahası yapılıyor. Hafta sonu olmasına karşın tüm şantiyelerimiz, fabrikalarımız çalışıyor. Gece, gündüz çalışıyoruz, buradan da çok büyük kazanca ulaşıyoruz. Araçlarımızı yüzde 100 verimlilikle çalıştırıyoruz. Araç gereç olarak bölgenin üzerindeyiz. Böylelikle de özel sektörün üzerinde yapmış olduğumuz çalışmalar Isparta halkımıza büyük kazançlar sağlamış oluyoruz. Büyük metrekareler inşa edebiliyoruz. Bu yaptıklarımız ve yapacaklarımızın Isparta halkımıza hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunuyorum”

Başkan Günaydın’ın incelemelerine eşlik eden Belediye Meclisi Üyeleri adına açıklamada bulunan Oğuzhan Göker de şunları söyledi:

“Türkiye’nin en yaşanabilir kenti Isparta’ya dışardan gelen vatandaşlarımızı karşılayacağımız bir alandayız. Başkanımızın önderliğinde devam eden çalışmaların 70 milyon liralık bir yatırımının tamamlandığını görüyoruz. Belediye meclisi üyeleri arkadaşlarımızla birlikte bu yatırımı yakinen takip ediyoruz. 200 bin metrekarelik bir alan üzerinde yaklaşık 135 bin metrekarelik alanı terminal alanı olarak ayrılmış durumda. Hem otogar, hem de yaşam alanı. 36 peronluk çok geniş bir hizmet alanı bulunuyor. 96 metrelik bir kulemiz var. 20 bin metrekarelik alanda gül tarlası olacak. Isparta’ya gelen insanlar burada muhteşem, modern dizayn edilmiş Türkiye’de ilk defa inşa edilmiş bir terminale gelecekler ve şehrimizin simgesi gül ile karşılanacaklar. Başkanımız gece gündüz inşaatı yakından takip ediyor. Belediye meclisi üyeleri olarak bizlerde kendilerine teşekkür ediyoruz. Yatırımlarımız sadece terminalle bitmiyor. Türkiye’nin en yaşanabilir kenti Isparta’ya gelen insanların şehrimizin diğer güzellikleri ile tarihi güzellikleri ile buluşabilmesi için Etnografya Müzesine ek olarak yapımı devam Ergenekon Müzesi, yine Dede Korkut Müzesi olsun bunlarla Türk tarihini yaşatan bir şehir olacaktır. Bütçesini çok iyi ayarlamış bu inşaatları borçsuz olarak devam eden bir belediyemiz var. Bunun mihmandarlığını belediye başkanımız yapmakta. Belediye meclisi üyeleri olarak bizleri seçen Ispartalı hemşehrilerimize en iyi hizmeti verebilmek, başkanımıza da sonuna kadar destek olabilmek için gece gündüz gayret gösteriyoruz. Bu yatırımlar Isparta’nın çehresini değiştirecek, Türkiye’nin en yaşanabilir kenti olma özelliğini yıllarca sürdürebilecek projelerdir. Başkanımıza da bu güzellikleri kazandırdığı için çok teşekkür ediyoruz”

Isparta Belediyesi 10 yıldır pazar tezgahı ücretlerine zam yapmadı10.12.2018 10:21:03
Esnafımız, Başkan olarak hizmet etmenin zevkini, hoşgörülü bakışlarıyla bir kez daha hissettirdiler09.12.2018 13:57:10
Isparta Belediyesi her parka internete ücretsiz erişim sistemi kuruyor08.12.2018 16:36:51
Gençler davet etti, Başkan Günaydın kırmadı “İlimle, bilimle uğraşan kim varsa ben onları ziyaret ederim”08.12.2018 16:35:11
Isparta’mız her alanda dünya şehri olacak07.12.2018 17:05:42
Öğrencilerimiz bizim istikbalimiz07.12.2018 10:21:56
Tarihi Kunduracılar Sitesi 2. İndirim Günleri başlıyor06.12.2018 17:50:20
Her zaman gençlerimizle birlikteyiz06.12.2018 17:49:27